Nutriční hodnoty (Jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 549 kJ / 3 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,24 g |
| Tuky | 42,51 g |
| – nasycené | 10,25 g |
| – nenasycené | 20,81 g |
| –– mononenasycené | 12,37 g |
| –– polynenasycené | 8,44 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 39,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 967 mg |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 609,20 g |
| – cukry | 313,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g Hery (nebo jiného tuku) | Margarín | 250 g |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |