Nutriční hodnoty (Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 909 kJ / 1 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 64,88 g |
– nasycené | 19,73 g |
– nenasycené | 37,71 g |
–– mononenasycené | 28,81 g |
–– polynenasycené | 8,90 g |
––– omega 3 | 1,98 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,28 g |
Sacharidy | 77,05 g |
– cukry | 30,50 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 5-6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
2 2 jitrničky | Jitrnice | |
2 PL 2 PL oleje na vymazaní pekáčku | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |