Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 909 kJ /
1 173 kcal
Bílkoviny64,85 g
– z toho živočišné bílkoviny55,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,40 g
Tuky64,88 g
– nasycené19,73 g
– nenasycené37,71 g
–– mononenasycené28,81 g
–– polynenasycené8,90 g
––– omega 31,98 g
Vláknina10,85 g
Cholesterol 738 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,28 g
Sacharidy77,05 g
– cukry30,50 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-6 5-6 brambor Brambor zimní 275 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
150 g 150 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
2 2 jitrničky Jitrnice
2 PL 2 PL oleje na vymazaní pekáčku Olej řepkový 22 ml
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.