Nutriční hodnoty (Kuře a la kohoutek na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 574 kJ / 2 766 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 21,84 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,59 g | 
| Tuky | 171,66 g | 
| – nasycené | 67,63 g | 
| – nenasycené | 101,47 g | 
| –– mononenasycené | 69,44 g | 
| –– polynenasycené | 32,02 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 57,85 g | 
| Cholesterol | 105 mg | 
| Sodík | 2,91 g | 
| Sůl | 7,04 g | 
| Sacharidy | 179,84 g | 
| – cukry | 116,41 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g | 
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
| 500 ml 500 ml červeného vína | Víno červené suché | 500 ml | 
| 150 g 150 g šípkové zavařeniny | Marmeláda šípková | 150 g | 
| 250 ml 250 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 250 g | 
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g | 
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g | 
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce malých naložených cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 15 g |