

Pštrosí vejce
Suroviny
- 500 g mleté maso mix
- sůl
- pepř
- vegeta
- hořčice
- vajíčko
- česnek
- cibule
- rohlík
- namočený do mléka
- podle potřeby strouhanka
- Asi 6 až 8 vajec
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
Uděláme si dobrou sekanou, vajíčka uvaříme na tvrdo, oloupeme a obalíme v sekané. Z každé strany pomalu smažíme na oleji. Po usmažení překrojíme a podáváme s bramborovou kaší a oblohou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pštrosí vejce
-
Včera jsem dělala a byly výbornýýý. Dělala jsem je s kaší a vylepšila jsem je tak, že než jsem ty vejce balila do masové směsi, tak jsem je obalila v anglické slanině, mňamka
-
Rychlé,dobré
+6přidala jsem foto
-
vynikajicí jídlo...jednoduché a chutné
-
Dělám a přidávám občas do ml.masa nasekanou zelenou nebo červenou papriku,aby to bylo barevně zajímavé.
-
Jj známé, jedno z našich oblíbených papkání :D