Nutriční hodnoty (Dietní tuňákový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 254 kJ / 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
| Tuky | 5,80 g |
| – nasycené | 0,91 g |
| – nenasycené | 4,75 g |
| –– mononenasycené | 3,78 g |
| –– polynenasycené | 0,97 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 53,51 g |
| – cukry | 10,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 50 g 50 g hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | 50 g |
| 50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 100 g |
| 1 lžičku 1 lžičku balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
| 1 lžičku 1 lžičku olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| 50 g 50 g vařené celozrnné rýže | Rýže bílá | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |