Nutriční hodnoty (Sýrový salát s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 370 kJ / 806 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 59,56 g |
| – nasycené | 21,32 g |
| – nenasycené | 34,38 g |
| –– mononenasycené | 26,66 g |
| –– polynenasycené | 7,72 g |
| ––– omega 3 | 1,93 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 2,10 g |
| Sůl | 5,21 g |
| Sacharidy | 13,70 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 dkg 20 dkg sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 1 1 vejce (uvařené natvrdo) | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 sterilizovaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| kousek kousek sterilizované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| kousek kousek cibule | Cibule čerstvá | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská |