Nutriční hodnoty (Dort s karamelovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 768 kJ / 6 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,78 g |
Tuky | 278,13 g |
– nasycené | 132,00 g |
– nenasycené | 132,48 g |
–– mononenasycené | 107,04 g |
–– polynenasycené | 25,44 g |
––– omega 3 | 6,07 g |
Vláknina | 26,27 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 984,71 g |
– cukry | 663,04 g |
––– laktóza | 25,49 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 lžičky 2 lžičky kakaa | Kakao prášek | 6 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 pevná jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku krystalového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku smetany | Smetana kravská sladká 12% | 62.5 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody | Voda | 62.5 ml |