Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s karamelovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 768 kJ /
6 876 kcal
Bílkoviny84,92 g
– z toho živočišné bílkoviny44,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,78 g
Tuky278,13 g
– nasycené132,00 g
– nenasycené132,48 g
–– mononenasycené107,04 g
–– polynenasycené25,44 g
––– omega 36,07 g
Vláknina26,27 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 660 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy984,71 g
– cukry663,04 g
––– laktóza25,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice Cukr bílý 187.5 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 lžičky 2 lžičky kakaa Kakao prášek 6 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 pevná jablka Jablko čerstvé 450 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku cukru Cukr bílý 62.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku krystalového cukru Cukr bílý 187.5 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku smetany Smetana kravská sladká 12% 62.5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody Voda 62.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.