Nutriční hodnoty (Pohanka s listovým špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 263 kJ / 1 736 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,67 g |
| Tuky | 56,98 g |
| – nasycené | 13,31 g |
| – nenasycené | 41,93 g |
| –– mononenasycené | 28,25 g |
| –– polynenasycené | 13,69 g |
| ––– omega 3 | 3,01 g |
| Vláknina | 49,38 g |
| Cholesterol | 37 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 225,26 g |
| – cukry | 23,11 g |
| ––– laktóza | 0,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 300 g 300 g čerstvých špenátových listů | Špenát čerstvý | 300 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sterilovaného hrášku (nebo mraženého) | Hrášek zelený sterilovaný | 45 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
| 50 g 50 g pecorina (nebo parmazánu, možno vynechat ) | Pecorino | 50 g |