Nutriční hodnoty (Steak "srdce", dvakrát paprikový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 398 kJ / 1 768 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 334,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 333,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 42,25 g |
| – nasycené | 22,09 g |
| – nenasycené | 16,54 g |
| –– mononenasycené | 12,89 g |
| –– polynenasycené | 3,65 g |
| ––– omega 3 | 2,95 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 860 mg |
| Sodík | 872 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
| – cukry | 9,70 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sladká mletá paprika (ostrá) | Paprika červená sušená | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 100 ml 100 ml kuřecího vývaru nebo vody | Vývar kuřecí | 100 ml |
| 250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná |