Nutriční hodnoty (Steak "srdce", dvakrát paprikový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 398 kJ / 1 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 334,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 333,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 42,25 g |
– nasycené | 22,09 g |
– nenasycené | 16,54 g |
–– mononenasycené | 12,89 g |
–– polynenasycené | 3,65 g |
––– omega 3 | 2,95 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 12,75 g |
– cukry | 9,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
sladká mletá paprika (ostrá) | Paprika červená sušená | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
100 ml 100 ml kuřecího vývaru nebo vody | Vývar kuřecí | 100 ml |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná |