Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak "srdce", dvakrát paprikový)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 398 kJ /
1 768 kcal
Bílkoviny334,16 g
– z toho živočišné bílkoviny333,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,46 g
Tuky42,25 g
– nasycené22,09 g
– nenasycené16,54 g
–– mononenasycené12,89 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 32,95 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 860 mg
Sodík 872 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy12,75 g
– cukry9,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsa Kuře prso 1400 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
sladká mletá paprika (ostrá) Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
100 ml 100 ml kuřecího vývaru nebo vody Vývar kuřecí 100 ml
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 1 nakládaná kapie Paprika červená sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.