Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z máslové tykve a růžičkové kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 534 kJ /
606 kcal
Bílkoviny17,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,03 g
Tuky24,09 g
– nasycené2,36 g
– nenasycené20,44 g
–– mononenasycené14,05 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 31,80 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy67,05 g
– cukry26,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g máslové dýně Dýně máslová čerstvá 500 g
250 g 250 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1/2 1/2 kávové lžičky kari koření Kari
chilli Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
voda Voda
plocholistý petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.