Nutriční hodnoty (Polévka z máslové tykve a růžičkové kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 534 kJ / 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,03 g |
Tuky | 24,09 g |
– nasycené | 2,36 g |
– nenasycené | 20,44 g |
–– mononenasycené | 14,05 g |
–– polynenasycené | 6,39 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 67,05 g |
– cukry | 26,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | 500 g |
250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1/2 1/2 kávové lžičky kari koření | Kari | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
voda | Voda | |
plocholistý petržel | Petržel kořenová čerstvá |