Nutriční hodnoty (Hrách na maďarský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 072 kJ / 1 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,18 g |
| Tuky | 99,29 g |
| – nasycené | 49,25 g |
| – nenasycené | 48,77 g |
| –– mononenasycené | 38,32 g |
| –– polynenasycené | 10,45 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 25,02 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 3,36 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 79,20 g |
| – cukry | 18,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g loupaného žlutého hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 100 g 100 g prorostlé slaniny (nebo úzeného bůčku) | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| kmín | Kmín | |
| 1 lžice 1 lžice rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 200 g 200 g očištěných brambor | Brambor zimní | 200 g |
| bujón | Bujón hovězí | |
| 200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |