Nutriční hodnoty (Jablečná roláda - rychlá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 465 kJ / 1 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
| Tuky | 34,96 g |
| – nasycené | 8,62 g |
| – nenasycené | 16,34 g |
| –– mononenasycené | 11,48 g |
| –– polynenasycené | 4,86 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 247,20 g |
| – cukry | 184,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 8 lžic 8 lžic cukru krupice (rovných) | Cukr bílý | 96 g |
| 8 lžic 8 lžic hladké mouky (mírně navršených) | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| 6 6 středně velkých jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 1 hrst 1 hrst rozinek (namočených v rumu) | Rozinky | 50 g |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |