Nutriční hodnoty (Lašské vepřové kolínko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 752 kJ / 1 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,95 g |
| Tuky | 95,51 g |
| – nasycené | 46,79 g |
| – nenasycené | 47,62 g |
| –– mononenasycené | 36,68 g |
| –– polynenasycené | 10,94 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 98,40 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,30 g |
| Sůl | 5,28 g |
| Sacharidy | 176,31 g |
| – cukry | 23,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřová kolena (zadní) | Vepřové koleno bez kosti | |
| 100 g 100 g slaniny vcelku | Špek | 100 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 2 2 kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 7 7 velkých stroužků česneku | Česnek čerstvý | 490 g |
| 1 lžíce 1 lžíce celého nového koření | Nové koření | 15 g |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| černý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové |