Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahodné dušené hlávkové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie307 kJ /
73 kcal
Bílkoviny1,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky0,22 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,01 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,40 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední hlávka červeného zelí Zelí červené čerstvé
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
cukr (podle potřeby) Cukr bílý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
ocet Ocet lihový
1 1 syrová brambora Brambor zimní 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.