Nutriční hodnoty (Lahodné dušené hlávkové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 307 kJ / 73 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 0,22 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,40 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| cukr (podle potřeby) | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| ocet | Ocet lihový | |
| 1 1 syrová brambora | Brambor zimní | 50 g |