Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s olivami a pečenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 889 kJ / 1 885 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,29 g |
| Tuky | 154,63 g |
| – nasycené | 36,00 g |
| – nenasycené | 112,53 g |
| –– mononenasycené | 87,65 g |
| –– polynenasycené | 24,88 g |
| ––– omega 3 | 1,66 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 851 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 35,77 g |
| – cukry | 0,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vykoštěných kuřecích stehen bez kůže | Kuře stehno s kůží | 500 g |
| 3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 3 PL 3 PL balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
| 1 PL 1 PL Dijonské hořčice (s medem) | Hořčice dijonská | 15 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku rozetřené | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| velká hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 150 g 150 g zelených vypeckovaných oliv - přepůlených | Olivy čerstvé nezralé | 150 g |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky pečených rajčat i s olejem |