Nutriční hodnoty (Krůta, plněná nádivkou z vinné klobásy a uzeného masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 930 kJ / 1 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
| Tuky | 58,72 g |
| – nasycené | 25,11 g |
| – nenasycené | 26,36 g |
| –– mononenasycené | 14,77 g |
| –– polynenasycené | 11,59 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 6,35 g |
| Cholesterol | 641 mg |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 5,92 g |
| Sacharidy | 87,40 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| krůta | Krůta stehno s kůží | |
| 8 plátků 8 plátků toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 160 g |
| 150 g 150 g vinné klobásy | Klobása vinná | 150 g |
| 100 g 100 g uzené vařené krkovičky | Vepřová krkovice | 100 g |
| vývar z uzeného masa | Vývar masový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| vývar z uzeného masa na podlévání | Vývar masový |