Nutriční hodnoty (Rýže "Pronto per pasta")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 683 kJ / 1 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,78 g |
| Tuky | 12,27 g |
| – nasycené | 0,62 g |
| – nenasycené | 11,09 g |
| –– mononenasycené | 4,54 g |
| –– polynenasycené | 6,55 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 21,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 383,80 g |
| – cukry | 8,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jasmínové rýže (nebo takové, na jakou jste zvyklí) | Rýže jasmínová natural | 500 g |
| voda na vaření rýže | Voda | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 sklenička 1 sklenička "Pronto per pasta s feferony a česnekem" (sušená rajčata v oleji zn. Efko) | ||
| 1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| asi 5 5 žampionů nebo malá sklenička naložených | Žampion čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |