Nutriční hodnoty (Italské rizoto s rozmarýnem a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 322 kJ / 77 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,30 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 4 4 hrsti rýže (= 1 hrst na porci nejlepší je kulatozrnná na rizoto) | Rýže bílá | |
| 1 dcl 1 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 3/4 l 3/4 l kuřecího nebo zeleninového vývaru | ||
| lžička lžička sekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sklenička sklenička sterilovaného hrášku (asi 200 g) | Hrášek zelený sterilovaný | |
| hrst hrst dobrého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |