Nutriční hodnoty (Vepřové závitky z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 000 kJ / 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 34,00 g |
| – nasycené | 21,33 g |
| – nenasycené | 12,27 g |
| –– mononenasycené | 10,07 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 1,33 g |
| – cukry | 1,33 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| 10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| brambory | Brambor zimní | |
| máslo | Máslo kravské | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |