Nutriční hodnoty (Paštika (játrový hřbet))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 264 kJ / 2 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 241,04 g |
| – nasycené | 22,56 g |
| – nenasycené | 196,52 g |
| –– mononenasycené | 140,00 g |
| –– polynenasycené | 56,52 g |
| ––– omega 3 | 16,59 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 786 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 18,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| l l šlehačka | Šlehačka 35% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| Vegeta (dle chuti) | Kořenící směs sypká |