Nutriční hodnoty (Fazolkovo-hrášková polévečka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 223 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
Tuky | 0,95 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,44 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,37 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 58,10 g |
– cukry | 7,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 malou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
kousek kousek libečku | Libeček čerstvý | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
pár pár vlašských ořechů-nemusí být | ||
sůl | Sůl mořská |