Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkovo-hrášková polévečka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 223 kJ /
292 kcal
Bílkoviny9,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,48 g
Tuky0,95 g
– nasycené0,28 g
– nenasycené0,44 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,37 g
––– omega 30,03 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy58,10 g
– cukry7,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
1 1 malou cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 1 kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 zeleninový vývar Vývar zeleninový
kousek kousek libečku Libeček čerstvý
cibulková nať Cibulka jarní nať čerstvá
pár pár vlašských ořechů-nemusí být
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.