Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 802 kJ / 1 865 kcal
Bílkoviny173,37 g
Tuky109,77 g
Vláknina6,06 g
Cholesterol 456 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy42,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Dana61

26. 1. 2011 10:35

Ivanko, to je zase bomba - krkovici dělávám s různými omáčkami, ale se znojemskou né, tak co nejdříve napravím:-D:yes:

mysulka

25. 1. 2011 17:37

:-p:yes::yes::-K

isindy

25. 1. 2011 16:10

Lidunko, to jsi mě moc potěšila :-K...jeden uvařený recept potěší víc než 50 bodů ;-):yes:
jsem ráda, že vám taky chutnalo :-)

Lidunka

25. 1. 2011 15:59

Ivi včera mě Tvůj recept natolik zaujal, že jsem ho dnes spáchala:-D Úžásná a hlavně celkem rychlá mňamka, přidávám do oblíbených a samozřejmě bodík:yes::-K

Paprika

25. 1. 2011 12:59

Mňam :-p :yes:

srettka

25. 1. 2011 10:10

sem si řikala, zda ta naše indiánka nemá ruce v sádře, že tu od ní nevidím žádný překvápko:-S...joo..prdlajs...vono to bylo krapítek schovaný:-))...a zasejc dobrota:-p:yes:

maris

25. 1. 2011 07:48

Krása:-):yes:

michsamant

25. 1. 2011 07:07

:-p:yes:

Pajaska

25. 1. 2011 00:50

Jó, tak okurky v sosíku či omáčce ano.:-p:yes:

JanaDorazinova

25. 1. 2011 00:07

Znojmo, vitím tě dnes dvojmo...:-D:yes:

isindy

25. 1. 2011 00:00

děkuji všem za moc milé komentáře :-K, budu ráda, když vyzkoušíte také ;-)

dancattt

24. 1. 2011 23:58

teda Ivi, fotky krása :-K jsem ze Znojma, ale tohle jídlo jsem nikdy moc nemusela, ale od tebe to vypadá tak krásně, že to určitě zkusím uvařit i sama :yes: :-D

ruzena

24. 1. 2011 23:44

Krásný receptík:-p:-D a foto bezkonkurenční:yes::yes::yes::-K a 13 bodík je tam:yes:

cardanka

24. 1. 2011 23:42

Ivi:-Ktradičně jedna báječná inspirace co stojí za vyzkoušené variace:-p:yes:;-)12.bodík je tam přece:yes:

Eliza

24. 1. 2011 23:09

Také si ráda hraju s klasikou...Přesně tohle - udělat z původního pokrmu, který naše babičky vařily či dusily dvě až tři hodiny (hovězí vývar nepočítaje), téměř minutkovou záležitost...to mě baví. :-)+:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové po znojemsku vepřové plátky po znojemsku vepřový plátek po znojemsku vepřové maso po znojemsku vepřová krkovička krkovicka recepty z krkovičky hovězí krkovice co udělat z krkovičky veprova krkovicka recepty krkovička recepty hovězí krkovice recept hovězí po znojemsku po znojemsku maso po znojemsku vepřová krkovice po znojemsku vepřová po znojemsku co udělat s krkovičky roštěná z krkovičky hovězí krkovice recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř, paprika sušená sladká, olej, smetana na vaření, okurky sterilované, cibule, mouka hladká, vývar, voda

TopRecepty.cz

Krkovička po znojemsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkzw