Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Porková polévka s kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 097 kJ /
262 kcal
Bílkoviny10,67 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky7,53 g
– nasycené4,67 g
– nenasycené2,67 g
–– mononenasycené0,67 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,35 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,73 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
pórek Pórek čerstvý
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1 l 1 l vývaru (možno nahradit bujonovou kostkou) Vývar hovězí 1000 ml
kari Kari
sůl Sůl mořská
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.