Nutriční hodnoty (Porková polévka s kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 097 kJ / 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 7,53 g |
– nasycené | 4,67 g |
– nenasycené | 2,67 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,73 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
pórek | Pórek čerstvý | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 l 1 l vývaru (možno nahradit bujonovou kostkou) | Vývar hovězí | 1000 ml |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské |