Nutriční hodnoty (Karamelový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 503 kJ / 1 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
| Tuky | 67,52 g |
| – nasycené | 5,83 g |
| – nenasycené | 51,25 g |
| –– mononenasycené | 5,53 g |
| –– polynenasycené | 45,72 g |
| ––– omega 3 | 7,50 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 996 mg |
| Sůl | 1,79 g |
| Sacharidy | 185,83 g |
| – cukry | 106,51 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
| 100 g 100 g cukru moučky | Cukr bílý | 100 g |
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| trochu trochu prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| dortové pláty pláty | ||
| 1 1 kondenzované mléko | Mléko kondenzované slazené | |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |