Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žabí huby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 793 kJ /
3 536 kcal
Bílkoviny59,88 g
– z toho živočišné bílkoviny13,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,50 g
Tuky226,34 g
– nasycené112,77 g
– nenasycené100,61 g
–– mononenasycené59,16 g
–– polynenasycené41,45 g
––– omega 36,55 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 769 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy308,00 g
– cukry92,73 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
75 g 75 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 75 g
75 g 75 g moučkového cukru Cukr bílý 75 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.