Nutriční hodnoty (Žabí huby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 793 kJ / 3 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 226,34 g |
– nasycené | 112,77 g |
– nenasycené | 100,61 g |
–– mononenasycené | 59,16 g |
–– polynenasycené | 41,45 g |
––– omega 3 | 6,55 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 769 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 308,00 g |
– cukry | 92,73 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
75 g 75 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 75 g |
75 g 75 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín |