Nutriční hodnoty (Žabí huby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 793 kJ / 3 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,50 g |
| Tuky | 226,34 g |
| – nasycené | 112,77 g |
| – nenasycené | 100,61 g |
| –– mononenasycené | 59,16 g |
| –– polynenasycené | 41,45 g |
| ––– omega 3 | 6,55 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 769 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 308,00 g |
| – cukry | 92,73 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 75 g 75 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 75 g |
| 75 g 75 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| moučkový cukr na obalení | Cukr bílý | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |