Nutriční hodnoty (Dvakrát zapečené brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,94 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,14 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g | 
| Tuky | 121,87 g | 
| – nasycené | 18,08 g | 
| – nenasycené | 103,48 g | 
| –– mononenasycené | 89,58 g | 
| –– polynenasycené | 13,90 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 13,66 g | 
| Cholesterol | 9 mg | 
| Sodík | 48 mg | 
| Sůl | 0,06 g | 
| Sacharidy | 44,43 g | 
| – cukry | 13,26 g | 
| ––– laktóza | 3,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 velké brambory | Brambor zimní | 150 g | 
| 1/2 šálku 1/2 šálku olivového oleje | Olej olivový | 125 ml | 
| 1/2 šálku 1/2 šálku kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1/4 šálku 1/4 šálku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml | 
| 2 2 polévková lžíce másla | Máslo kravské | 2 g | 
| 1/4 šálku 1/4 šálku čerstvě nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1/4 šálku 1/4 šálku čerstvě nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 nasekané zelené cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky nasekaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| 1/2 šálku 1/2 šálku nastrouhaného Čedaru | Čedar |