Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvakrát zapečené brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny7,94 g
– z toho živočišné bílkoviny2,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky121,87 g
– nasycené18,08 g
– nenasycené103,48 g
–– mononenasycené89,58 g
–– polynenasycené13,90 g
––– omega 30,15 g
Vláknina13,66 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy44,43 g
– cukry13,26 g
––– laktóza3,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké brambory Brambor zimní 150 g
1/2 šálku 1/2 šálku olivového oleje Olej olivový 125 ml
1/2 šálku 1/2 šálku kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1/4 šálku 1/4 šálku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 62.5 ml
2 2 polévková lžíce másla Máslo kravské 2 g
1/4 šálku 1/4 šálku čerstvě nasekané bazalky Bazalka čerstvá
1/4 šálku 1/4 šálku čerstvě nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
2 2 nasekané zelené cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky nasekaného česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
1/2 šálku 1/2 šálku nastrouhaného Čedaru Čedar

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.