Nutriční hodnoty (Dvakrát zapečené brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 121,87 g |
– nasycené | 18,08 g |
– nenasycené | 103,48 g |
–– mononenasycené | 89,58 g |
–– polynenasycené | 13,90 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 13,66 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 44,43 g |
– cukry | 13,26 g |
––– laktóza | 3,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
1/2 šálku 1/2 šálku olivového oleje | Olej olivový | 125 ml |
1/2 šálku 1/2 šálku kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1/4 šálku 1/4 šálku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml |
2 2 polévková lžíce másla | Máslo kravské | 2 g |
1/4 šálku 1/4 šálku čerstvě nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | |
1/4 šálku 1/4 šálku čerstvě nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 nasekané zelené cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky nasekaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
1/2 šálku 1/2 šálku nastrouhaného Čedaru | Čedar |