Nutriční hodnoty (Vepřový cibuláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 915 kJ / 1 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 21,90 g |
| – nasycené | 6,46 g |
| – nenasycené | 10,26 g |
| –– mononenasycené | 7,88 g |
| –– polynenasycené | 2,38 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 54,80 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 455 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 100,58 g |
| – cukry | 62,17 g |
| ––– laktóza | 11,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 800 g 800 g cibule | Cibule čerstvá | 800 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
| lžička lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 250 ml 250 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská |