Nutriční hodnoty (Vepřový cibuláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 915 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 118,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 21,90 g |
– nasycené | 6,46 g |
– nenasycené | 10,26 g |
–– mononenasycené | 7,88 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 54,80 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 100,58 g |
– cukry | 62,17 g |
––– laktóza | 11,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
800 g 800 g cibule | Cibule čerstvá | 800 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
lžička lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
250 ml 250 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská |