Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový cibuláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 915 kJ /
1 175 kcal
Bílkoviny132,33 g
– z toho živočišné bílkoviny118,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky21,90 g
– nasycené6,46 g
– nenasycené10,26 g
–– mononenasycené7,88 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,05 g
Vláknina54,80 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 455 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy100,58 g
– cukry62,17 g
––– laktóza11,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
800 g 800 g cibule Cibule čerstvá 800 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
lžička lžička drceného kmínu Kmín mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 2.5 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
250 ml 250 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 250 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.