Nutriční hodnoty (Krůtí mletý steak s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 482 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 40,41 g |
– nasycené | 9,36 g |
– nenasycené | 26,57 g |
–– mononenasycené | 11,46 g |
–– polynenasycené | 15,11 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 48,70 g |
– cukry | 8,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého krůtího masa (kuřecího) | Krůta stehno bez kosti a kůže | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na potření pánve | Olej řepkový | |
300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
malý kousek kousek másla | Máslo kravské |