Nutriční hodnoty (Bramborový knedlík plněný houbovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,96 g |
| Tuky | 61,03 g |
| – nasycené | 25,59 g |
| – nenasycené | 29,66 g |
| –– mononenasycené | 22,61 g |
| –– polynenasycené | 7,06 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 51,50 g |
| Cholesterol | 429 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 406,25 g |
| – cukry | 23,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 800 g |
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| asi 250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 250 g 250 g čerstvých hub (můžou být i sterilované) | Hřib čerstvý | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 1 1 kávová lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený |