Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené žampiony

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 11. 2015 07:32

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s pečivem, ale výborné by byly i jako příloha ke zcela přírodně udělanému minutkovému plátku masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

1. 12. 2023 13:34

radekhk: :-D ta "tráva" je dobrá! :yes: Těší mě, že i bez ní chutnalo, je to jednoduché a poměrně rychlé...

radekhk radekhk

30. 11. 2023 13:25

Dnes jsem dělal, akorát místo jakékoliv trávy jsem lehce poprášil kořením na grilovanou zeleninu a dělal na pánvi na sporáku.... byl k tomu steak z vepřové krkovice a bramborobatátové pyré

Jarda

26. 11. 2016 18:27

Eficka82: :-(( nic ve zlem, ale podle vasi upravy receptu je Babica naprosta NULA :-D:-D:-D;-(

cathleen cathleen

28. 11. 2015 14:59

lanikk: To me moc tesi, Karle, ze u vas doma chutnalo:-8
Neni treba se striktne drzet receptu - pouzila jsem tymian, protoze cerstvy mame radi a nemyslim, ze je nejak vic aromatictejsi nez rozmaryn. Ale dovedu si to dobre predstavit treba i s petrzelovou nati nebo podobnou cerstvou bylinkou;-)

lanikk

28. 11. 2015 14:53

Výborný recept. Udělal jsem je podle Jany Remkové, tzn. s rozmarýnem a ještě jsem přidal jemně nakrájenou anglickou slaninu. Byla to příloha k přírodní kotletě a krkovičce a hranolky. Celá rodina i s vnučkou moc chválila. Dávám za recept bodík. Karel

Eficka82

18. 11. 2015 17:59

Dnes vyzkoušeno k večeři;-)V zelenině měli poslední 2 bílé žampiony a spoustu nějakých velkých-prý lepších,ale i dražších:-O ,tak jsem vzala ještě dva.Pekla jsem v remosce.Nechtělo se mi pro tymián,tak jsem dala směs italského koření;-)Na závěr jsem na vrch dala hermelín s pepřem.Bylo to opravdu výborné:-p a dostala jsem i pochvalu.Bodík letí

Irena R

18. 11. 2015 01:33

:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 11. 2015 12:10

Dovolím si přidat foto a bod. Vynikající!!Jen já jsem nedávala tymián, který se mi zdá hodně výrazný, ale malou větvičku rozmarýnu. Rozhodně jsem tyhle žampiony nedělala naposledy:-)

mysulka mysulka

14. 11. 2015 15:57

:-p mňam:yes::yes:

kutil25

11. 11. 2015 19:35

jako příloha k masu výborné:yes:

Ivana Ch

11. 11. 2015 06:28

:-p:-p:-to se mě moc líbí,právě k třeba ke kotletkám přírodním:-p:-p:yes::yes::yes::yes::yes:

Lenunka Lenunka

10. 11. 2015 23:22

Já to dělám v pečícím sáčku, šťáva z hub a máslíčko spolu hrají moc dobrou symfonii:-D

hosta hosta

10. 11. 2015 10:52

:yes:

tejaja tejaja

10. 11. 2015 10:48

jarda Kadic::-) Máš pravdu, ja som tu kedysi dala aj recept na hubové korenie : http://www.toprecepty.cz/recept/36516-domaci-houbo... ;-)

magdalenka magdalenka

10. 11. 2015 09:20

U mladých malých václaviek nožičky používam bez problémv. Tento rok som objavila obrovské zdroj, boli však väčšinou prerastené, musela som rýchle zbierať, spracovať. Takže mám naplnenú mrazničku, aj som dávala do octu. Z mrazených varím hlavne "držkovú", guláš, ale aj kulajdu, aj hubový nákyp, dávam pod mäso. A včera som našla len tak 5 minút od domu 12 ks masliakov, klouzky..tak ma potešili, dnes bude z nich čerstvá voňavá polievka.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampiony recepty pecene zampiony žampióny pečené žampiony recepty žampiony recept recepty se žampiony recept na žampiony recepty na zampiony recepty s žampiony recepty žampiony recept se žampiony recept žampiony top recepty zampiony žampiony pečené pečený žampiony pečené žampiony recept recept na pecene zampiony recept pečené žampiony recept s žampiony zampion recepty

Suroviny: žampióny, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, tymián čerstvý, máslo

TopRecepty.cz

Pečené žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/80A2