Nutriční hodnoty (Jablečný závin z tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 12 985 kJ / 3 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,55 g |
Tuky | 170,66 g |
– nasycené | 46,86 g |
– nenasycené | 118,09 g |
–– mononenasycené | 78,66 g |
–– polynenasycené | 39,43 g |
––– omega 3 | 3,12 g |
Vláknina | 38,70 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 443 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 311,50 g |
– cukry | 133,50 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
250 g 250 g tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
rozpuštěné máslo na potření | Máslo kravské | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý |