Nutriční hodnoty (Jablečný závin z tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 12 985 kJ / 3 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,55 g |
| Tuky | 170,66 g |
| – nasycené | 46,86 g |
| – nenasycené | 118,09 g |
| –– mononenasycené | 78,66 g |
| –– polynenasycené | 39,43 g |
| ––– omega 3 | 3,12 g |
| Vláknina | 38,70 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 443 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 311,50 g |
| – cukry | 133,50 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 250 g 250 g tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| rozpuštěné máslo na potření | Máslo kravské | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý |