Nutriční hodnoty (Zelňačka s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 266 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,79 g |
Tuky | 9,14 g |
– nasycené | 5,63 g |
– nenasycené | 3,48 g |
–– mononenasycené | 2,73 g |
–– polynenasycené | 0,76 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 15,79 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 43,68 g |
– cukry | 35,70 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší bulva červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
4-5 4-5 sušených švestek | Švestky sušené | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce povidel | Povidla | 57.5 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |