Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelňačka s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 266 kJ /
303 kcal
Bílkoviny5,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,79 g
Tuky9,14 g
– nasycené5,63 g
– nenasycené3,48 g
–– mononenasycené2,73 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,79 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy43,68 g
– cukry35,70 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší bulva červené řepy Červená řepa čerstvá
200 g 200 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4-5 4-5 sušených švestek Švestky sušené
2-3 lžíce 2-3 lžíce povidel Povidla 57.5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý (podle chuti) Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.