Nutriční hodnoty (Štrůdlové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 832 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 15,56 g |
– nasycené | 3,42 g |
– nenasycené | 8,30 g |
–– mononenasycené | 3,60 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 372,30 g |
– cukry | 90,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
7 dkg 7 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 šlehačka na šlehání (250 ml) | Šlehačka 35% | |
1 1 vejce (pouze žloutek) | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 rovná lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
jablka | Jablko čerstvé | |
skořice | Skořice ceylonská | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
rozinky | Rozinky | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |