Nutriční hodnoty (Štrůdlové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 832 kJ / 1 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 15,56 g |
| – nasycené | 3,42 g |
| – nenasycené | 8,30 g |
| –– mononenasycené | 3,60 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 223 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 372,30 g |
| – cukry | 90,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 7 dkg 7 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 šlehačka na šlehání (250 ml) | Šlehačka 35% | |
| 1 1 vejce (pouze žloutek) | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 rovná lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| rozinky | Rozinky | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |