Nutriční hodnoty (Frgálová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 248 kJ / 5 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,66 g |
| Tuky | 157,74 g |
| – nasycené | 19,22 g |
| – nenasycené | 126,49 g |
| –– mononenasycené | 87,35 g |
| –– polynenasycené | 39,14 g |
| ––– omega 3 | 10,86 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 934,50 g |
| – cukry | 549,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 balíčky 2 balíčky tvarohu | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilínový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| maková náplň | ||
| povidla | Povidla |