Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená polévka z jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie386 kJ /
92 kcal
Bílkoviny0,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,62 g
Tuky0,54 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,24 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,22 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,25 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 5 g
150 g 150 g oloupaných a vykrájených jablek Jablko čerstvé 150 g
1 1 hřebíček Hřebíček
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
pískový cukr nebo med Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.