Nutriční hodnoty (Studená polévka z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 386 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,62 g |
Tuky | 0,54 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,25 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 5 g |
150 g 150 g oloupaných a vykrájených jablek | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 hřebíček | Hřebíček | |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
pískový cukr nebo med | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |