Nutriční hodnoty (Studená polévka z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 386 kJ / 92 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,62 g |
| Tuky | 0,54 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,25 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 5 g |
| 150 g 150 g oloupaných a vykrájených jablek | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 hřebíček | Hřebíček | |
| kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| pískový cukr nebo med | Cukr bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |