Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švédský jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 471 kJ /
2 742 kcal
Bílkoviny49,95 g
– z toho živočišné bílkoviny18,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,75 g
Tuky121,12 g
– nasycené69,09 g
– nenasycené44,75 g
–– mononenasycené37,40 g
–– polynenasycené7,35 g
––– omega 30,87 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 824 mg
Sodík 349 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy349,46 g
– cukry163,46 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
5 5 středních jablek Jablko čerstvé 750 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
220 ml 220 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 220 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g marcipánu Marcipán 100 g
1 hrst 1 hrst mandlových lupínků (na posypání) Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.