Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švédský jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 471 kJ /
2 742 kcal
Bílkoviny49,95 g
– z toho živočišné bílkoviny18,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,75 g
Tuky121,12 g
– nasycené69,09 g
– nenasycené44,75 g
–– mononenasycené37,40 g
–– polynenasycené7,35 g
––– omega 30,87 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 824 mg
Sodík 349 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy349,46 g
– cukry163,46 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
250 ml 250 ml (180g) hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1 1 kávová lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
5 5 středních jablek Jablko čerstvé 750 g
3 3 polévkové lžíce cukru Cukr bílý
1 1 kávová lžička skořice Skořice ceylonská
1 1 zakysaná smetana (220 ml) Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 marcipán(tyčinka) (100 g) Marcipán
hrst hrst strouhaných mandlových lupínků na posypání Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.