Nutriční hodnoty (Domácí tavený sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 293 kJ / 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 18,06 g |
| – nasycené | 11,24 g |
| – nenasycené | 5,49 g |
| –– mononenasycené | 5,08 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 925 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 9,06 g |
| – cukry | 9,06 g |
| ––– laktóza | 9,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu (ideálně plnotučného) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky jedlé sody bicarbony | Jedlá soda | 3 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| nastrouhaná klobása | Klobása | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| podušené žampiony | Žampion čerstvý | |
| česnek | Česnek čerstvý |