Nutriční hodnoty (Rebarborový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 180 kJ / 3 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,00 g |
| Tuky | 159,25 g |
| – nasycené | 27,27 g |
| – nenasycené | 122,63 g |
| –– mononenasycené | 36,85 g |
| –– polynenasycené | 85,78 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 21,75 g |
| Cholesterol | 541 mg |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 523,55 g |
| – cukry | 241,70 g |
| ––– laktóza | 6,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 150 g |
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 125 ml 125 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 125 ml |
| 125 ml 125 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 125 ml |
| 375 ml 375 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 200 g 200 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 200 g |
| 250 g 250 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 kokosový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
| 50 g 50 g šlehačky v prášku | Šlehačka v prášku | 50 g |
| 3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| tuk na vymazání formy | Margarín |