Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená kapusta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie215 kJ /
51 kcal
Bílkoviny1,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,45 g
– cukry6,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední kapusta Kapusta hlávková čerstvá
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na smažení (nebo sádlo) Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
slanina (nemusí být) Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.