Nutriční hodnoty (Korpus od cukrářky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 250 kJ / 1 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 41,80 g |
| – nasycené | 9,90 g |
| – nenasycené | 19,90 g |
| –– mononenasycené | 14,40 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 329,50 g |
| – cukry | 190,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 1/2 1/2 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |