Nutriční hodnoty (Fazolové lusky jako příloha k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 968 kJ / 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
| Tuky | 85,51 g |
| – nasycené | 41,43 g |
| – nenasycené | 43,03 g |
| –– mononenasycené | 36,48 g |
| –– polynenasycené | 6,55 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 300 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 cibule (není nutná) | Cibule čerstvá | 70 g |