Nutriční hodnoty (Jogurtový závin s ořechovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 292 kJ / 6 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 98,00 g |
| Tuky | 362,56 g |
| – nasycené | 58,32 g |
| – nenasycené | 267,58 g |
| –– mononenasycené | 94,50 g |
| –– polynenasycené | 173,08 g |
| ––– omega 3 | 25,05 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 559 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 677,00 g |
| – cukry | 282,30 g |
| ––– laktóza | 16,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 250 g 250 g rostlinného tuku | Margarín | 250 g |
| 300 g 300 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 300 g |
| 250 g 250 g cukru moučky | Cukr bílý | 250 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 1 rozšlehané vejce na potření závinu | Vejce slepičí | 70 g |