Nutriční hodnoty (Paratha - Překládané celozrnné placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 31,40 g |
| – nasycené | 18,40 g |
| – nenasycené | 11,10 g |
| –– mononenasycené | 9,20 g |
| –– polynenasycené | 1,90 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 73,03 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g atta (nebo přesáté celozrnné mouky) | ||
| 100 g 100 g bílé mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce ghí (nebo másla) | Ghí | 30 g |
| 150 ml 150 ml vody (teplé) | Voda | 150 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |