Nutriční hodnoty (Bůček s celerovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 139 kJ / 2 662 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
| Tuky | 230,90 g |
| – nasycené | 59,96 g |
| – nenasycené | 121,24 g |
| –– mononenasycené | 98,69 g |
| –– polynenasycené | 22,55 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 8,95 g |
| Cholesterol | 604 mg |
| Sodík | 990 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 22,10 g |
| – cukry | 14,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g libovějšího bůčku bez kosti nejlépe špička | Vepřový bok | 750 g |
| 100 g 100 g syrového celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 37.5 ml |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový |