Nutriční hodnoty (Bůček s celerovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 139 kJ / 2 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 230,90 g |
– nasycené | 59,96 g |
– nenasycené | 121,24 g |
–– mononenasycené | 98,69 g |
–– polynenasycené | 22,55 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 990 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 22,10 g |
– cukry | 14,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g libovějšího bůčku bez kosti nejlépe špička | Vepřový bok | 750 g |
100 g 100 g syrového celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 37.5 ml |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový |