Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček s celerovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 139 kJ /
2 662 kcal
Bílkoviny120,66 g
– z toho živočišné bílkoviny117,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,23 g
Tuky230,90 g
– nasycené59,96 g
– nenasycené121,24 g
–– mononenasycené98,69 g
–– polynenasycené22,55 g
––– omega 31,00 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 604 mg
Sodík 990 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy22,10 g
– cukry14,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g libovějšího bůčku bez kosti nejlépe špička Vepřový bok 750 g
100 g 100 g syrového celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
2-3 lžíce 2-3 lžíce kečupu Kečup sladký 37.5 ml
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.