Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na topince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 214 kJ / 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,86 g |
Tuky | 34,39 g |
– nasycené | 6,36 g |
– nenasycené | 24,31 g |
–– mononenasycené | 8,93 g |
–– polynenasycené | 15,39 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 11,99 g |
– cukry | 1,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 lžička 1 lžička Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
1 lžička 1 lžička kečupu (i ostrý) | Kečup sladký | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
topinky dle potřeby | ||
zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá |