Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na topince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 214 kJ / 529 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,86 g |
| Tuky | 34,39 g |
| – nasycené | 6,36 g |
| – nenasycené | 24,31 g |
| –– mononenasycené | 8,93 g |
| –– polynenasycené | 15,39 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,15 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 559 mg |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 11,99 g |
| – cukry | 1,37 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička kečupu (i ostrý) | Kečup sladký | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| topinky dle potřeby | ||
| zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá |