Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na topince)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 214 kJ /
529 kcal
Bílkoviny42,86 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,86 g
Tuky34,39 g
– nasycené6,36 g
– nenasycené24,31 g
–– mononenasycené8,93 g
–– polynenasycené15,39 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 559 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy11,99 g
– cukry1,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích jater Játra kuřecí 250 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
1 lžička 1 lžička sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
1 lžička 1 lžička Worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 5 ml
1 lžička 1 lžička kečupu (i ostrý) Kečup sladký 5 ml
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
topinky dle potřeby
zelenina na oblohu Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.