Nutriční hodnoty (Zapečené vepřové plátky s hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 941 kJ / 1 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,80 g |
| Tuky | 77,30 g |
| – nasycené | 50,45 g |
| – nenasycené | 22,50 g |
| –– mononenasycené | 20,20 g |
| –– polynenasycené | 2,30 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 3,36 g |
| Sůl | 8,25 g |
| Sacharidy | 187,00 g |
| – cukry | 19,50 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotletky | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 balení 1 balení hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
| 4 plátky 4 plátky uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 4 lžičky 4 lžičky nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
| sádlo či olej | Sádlo vepřové | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |