Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraběnčin řez od maminky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 3. 2014 14:11

Suroviny

Porce: 1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 001 kJ / 2 629 kcal
Bílkoviny74,72 g
Tuky34,24 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 466 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy499,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fotky nemám, ale časem přidám :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Santa Suzana21

16. 1. 2021 19:59

Nechápu,proč tady rozebíráte toho pána..Každý má právo na svůj názor..;-A jak se říká,žádný učenec z nebe nespadl..Takže asi tak a obdivuji chlapy,kteří umí péct..

Orion1 Orion1

18. 5. 2019 18:14

jarda Kadic: jak velký tedy rozměr plechu ma byt?

Inatorek Inatorek

31. 5. 2016 06:54

Vyborny, vcera upeceno a jsem rada, ze kousek zustal i na snidani, dekuji za recept. :yes:<3

jarda Kadic jarda Kadic

28. 10. 2015 13:46

Všechny ty hraběnčiny a podobné řezy budou určitě dobré,ale u všech(to se týká i různých koláčů, bublanin atd)mi moc vadí,že není psán rozměr plechu,dnes se vyrábí spousta velikostí.Dělal jsem dnes zrovna jedny z hraběnčiných řezů a zjistil,že mám zrovna velký plech.Takže těsto dolů a přenést na menší!
Píšu to k tomuto receptu, protože jsem ho dnes použil.Řezy jsou v troubě,určo budou dobré:yes:

Jitule-cibule Jitule-cibule

9. 11. 2014 09:42

Taky se přidávám k těm, co nehubují :-p, každý se učí a ani nehodlám nakukovat k dalším podobným receptům do komentářů, spíš bych řekla, že někdo občas má vychytávku a tak jí sem dá. O tom to je, tak se lidi, nezlobte a raději buďte milí a při sobě a to nejen při neděli...
:-K

hubikula

13. 3. 2014 21:50

magdalenka:Já to nečetl,ale chybami se člověk učí. ;-)Už to tu nebudu řešit.:-)

magdalenka magdalenka

13. 3. 2014 14:28

hubikula:pri pridávaní receptu máš udané, musel si to vidieť:

"Než přidáte nový recept, zkuste jej vyhledat na Topreceptech, zda už tu není. Duplicitní recepty prosím nepřidávejte, děkujeme."

Duplikát sa podarí asi každému, ale vyhľadávač funguje dosť spoľahlivo. Vyskúšaj hľadať, hlavne podľa zadávaných surovín. Ak sa s tým zoznámiš, určite ti to pôjde bez problémov. Názvy sú často zavádzajúce, hlavne ak ide o "mňamky" alebo "ňamky" alebo "dobroty", to len tak na okraj...

hubikula

13. 3. 2014 11:14

Ano jsem tu nový, že jsem sem dal recept, který je podobný většině, to jsem taky zjistil, ale každý máme právo nějak začít. Nejsem kuchař profesionál ani každý den u plotny nestojím,abych vařil pro velkou rodinu.Vařím a převážně peču pro svoji radost a o tom to je. Když mi někdo přijde na návštěvu a něco uvařím ze zdejších receptů,tak se nechlubím, že je to z moji hlavy, ale říkám všem, kde jsem recept našel.

hubikula

13. 3. 2014 11:04

Dajda: Koukám, že se asi hodně řídíte svým mottem. :-D:-D:-D:yes:

Dajda Dajda

13. 3. 2014 10:50

hubikula: Tak to si nevidíte do pusy, tedy pardon do klávesnice!

P.S. Profík nejsem, ale chleba si namazat docela umím a než přidám recept, hodně se snažím zjistit, zda tu už není. Ráda bych, aby tenhle zajímavý web trochu vypadal k světu, i když nepatřím mezi jeho administrátory. Přidávat recept, který tu už mnohokrát je v téže podobě a s fotkami, když nemám zajímavou inovaci, mi připadá jako nošení dříví do lesa, sov do Athén a perníku do Pardubic.:-O

hubikula

13. 3. 2014 09:55

casino: V dnešní době se člověk nezavděčí nikomu.

hubikula

13. 3. 2014 09:53

Dajda: Já žádné pravidla neporušil a nikoho jsem neurazil.:-8

Dajda Dajda

13. 3. 2014 07:18

hubikula: Jste tu poprvé. Možná by nebylo od věci seznámit se s pravidly a snažit se jim trochu vyhovět, ne hned urazit ty ostatní, kteří si například dovolili dát podobný recept před Vámi. :-(

casino casino

13. 3. 2014 01:38

Souhlasím s Dajda: a maiva: a dokonce i se zrzka (neregistrovaný/á)

hubikula:
Chápu, že je to pro vás srdeční záležitost, ale vypadá to tak, že kdo tu nemá aspoň jeden duplicitní rcp, jako by nebyl...

hubikula

12. 3. 2014 22:52

Řeknu to takhle, recept mě naučila máma ještě když jsem byl malý.Do teď ho znám zpaměti. Že jsou tu lidí, kteří řeší kolikrát tu tento recept je popř. jeho obdoba, tak ať se podívají sami do svých receptů kolikrát kopírují druhé. (viz Lité koláče apod., recepty podle celebrit, aj.) To už tu můžu rovnou opisovat kuchařky. A věřte mi, už jsem z netu udělal hodně dobrých věcí a některé bych změnil, ale každý si to dělá podle svého. Už jen takový TIRAMISU si Češi upravili podle svého přidáním lučiny nebo pomazánkového másla místo originálního mascarpone a mohl bych pokračovat. Ovšem nemám čas se zabývat lidmi, co si myslí, že jsou profíci a neumí si namazat chleba. Přeji dobrou chuť.;-);-);-):-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: hraběnčiny řezy na velký plech ananasová buchta ládi hrušky hraběnčin řěz hraběnčiny řezy na plech láda hruška ananasová buchta hraběnciny řezy hrníčkové hrabenciny rezy hraběnčiny řezy hrníčková kuchařka hraběnčiny řezy strouhané hraběnčiny řezy top recepty výborné hraběnčiny řezy ananasová buchta od ládi hrušky recepty ládi hrušky ananasova buchta hraběnčina řezy na plech hrníčkové hraběnčiny řezy hraběnčiné řezy na plech ananasová buchta podle ládi hrušky hrabencin rezy hraběnčín koláč hrabenviny řezy na plech

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, tuk hera, vejce, prášek do pečiva, kokos strouhaný, jablko, cukr skořice

TopRecepty.cz

Hraběnčin řez od maminky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Drmn