Nutriční hodnoty (Pstruh s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 635 kJ / 2 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,08 g |
Tuky | 144,82 g |
– nasycené | 39,97 g |
– nenasycené | 100,03 g |
–– mononenasycené | 64,63 g |
–– polynenasycené | 35,40 g |
––– omega 3 | 3,10 g |
Vláknina | 43,98 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 238,14 g |
– cukry | 18,77 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg malých brambor | Brambor zimní | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vykuchaní pstruzi (asi po 300 g) | Pstruh | |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
6 lžic 6 lžic másla | Máslo kravské | 60 g |
125 g 125 g mandlových lupínku | Mandle loupané | 125 g |
2 2 citróny | Citrón čerstvý | 180 g |
svazek svazek posekané petrželky | Petržel nať čerstvá |