Nutriční hodnoty (Pstruh s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 635 kJ / 2 542 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,08 g |
| Tuky | 144,82 g |
| – nasycené | 39,97 g |
| – nenasycené | 100,03 g |
| –– mononenasycené | 64,63 g |
| –– polynenasycené | 35,40 g |
| ––– omega 3 | 3,10 g |
| Vláknina | 43,98 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 238,14 g |
| – cukry | 18,77 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg malých brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 vykuchaní pstruzi (asi po 300 g) | Pstruh | |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 6 lžic 6 lžic másla | Máslo kravské | 60 g |
| 125 g 125 g mandlových lupínku | Mandle loupané | 125 g |
| 2 2 citróny | Citrón čerstvý | 180 g |
| svazek svazek posekané petrželky | Petržel nať čerstvá |