Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 635 kJ /
2 542 kcal
Bílkoviny49,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,08 g
Tuky144,82 g
– nasycené39,97 g
– nenasycené100,03 g
–– mononenasycené64,63 g
–– polynenasycené35,40 g
––– omega 33,10 g
Vláknina43,98 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy238,14 g
– cukry18,77 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg malých brambor Brambor zimní 1000 g
sůl Sůl mořská
4 4 vykuchaní pstruzi (asi po 300 g) Pstruh
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
6 lžic 6 lžic másla Máslo kravské 60 g
125 g 125 g mandlových lupínku Mandle loupané 125 g
2 2 citróny Citrón čerstvý 180 g
svazek svazek posekané petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.