Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biftek ala klasika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

9. 6. 2010 08:01

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 053 kJ / 491 kcal
Bílkoviny36,68 g
Tuky30,58 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 409 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy15,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

je to nejjednodušší a nejlepší, co znám...........bohužel to máme jen 2x za rok

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gazpacho

18. 4. 2020 16:39

Prekvapuje ma "problém", či soliť pred smažením, počas smaženia, po smažení, na tanieri atď.
Myslím, že to je absolútne osobná záležitosť, otázka zvyku či tradície v tej ktorej kuchyni. V reštauráciách solia pred aj po smažení, mäso je presolané, ale sa viacej vypije. My nesolíme vôbec s tým, aby si na tanieri každý posolil, koľko potrebuje. Dôležité je, aby bolo stále cítiť chuť kvalitného mäsa (to nie je bůček...). Ak to niekto pripravuje skutočne len 2 razy za rok (zda sa to ťažko uveriteľné, že 2 razy, alebo tam vypadla nula, teda 20), o to viac je dôležité nechať na každého, aby si mäso dosolil sám podľa vlastnej chute.

eliss eliss

9. 4. 2013 15:53

Dělám stejně, nedávám cibulku,ale polévám bylinkovým máslem. Dobrůtka :-p:yes:

Jan

14. 9. 2011 15:28

takhle zprznit svíčkovou..?..:-(

Midla

9. 6. 2010 13:49

Eva

9. 6. 2010 12:50

U nás maso na bifteky osolilo po jedné straně,mrsklo na pánev a než se opeklo, posolila se druhá strana a maso se otočilo.Bezva nápad na sobotní oslavu kulatin:-KDěkuji:-K:-K

Kroupovka Kroupovka

9. 6. 2010 12:05

HOLKY, PORAĎTE JAK JE TO SE SOLENÍM. KOUKALA JSEM NA PÁR RECEPTŮ NA NETU A VŠUDE SOLÍ HNED. jEDINĚ JÁTRA SOLÍME AŽ NA TALÍŘI :-p

Bibinka Bibinka

9. 6. 2010 10:29

Kroupovko, bifteček je velká dobrota, ale ani se nedivím, že to máte 2x do roka-děsně drahý maso a na naše čeký poměry luxus;-) Ale za to máš 1. boda:yes:

monikaK

9. 6. 2010 09:36

Už se nebudu na žádný recept dívat,mám z toho takový hlad a chuť,a nikde nic:-S:-D

Eliza Eliza

9. 6. 2010 08:51

Máš moc fajn recepty :-), škoda, že to nestíhám ani číst...;-):-D
Ale já si na ně čas vyšetřím, uvidíš...;-):-K

Midla

9. 6. 2010 08:40

U nás doma se solí nejdříve až po zatažení masa. Většinou až po přenesení na horký talíř a myslím si, že je to tak správné.

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 6. 2010 08:21

Na biftek klasika se cibulka nedává - ale změna je život,tak proč ne;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: biftek z pravé svíčkové biftek biftek ze svíčkové biftek z hovězí svíčkové biftek recept anglický biftek anglicky biftek recept bifteky ze svíčkové priprava bifteku vepřový plátek ala biftek nejlepší bifteky pravý biftek bifteky z pravé svíčkové bifteky z hovezi svickove nejlepší biftek svíčková biftek priprava hoveziho bifteku pravá svíčková biftek bifteky recepty steaky a bifteky recepty

Suroviny: svíčková hovězí, vejce, olej, sůl, pepř, cibule

TopRecepty.cz

Biftek ala klasika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BP1N