Nutriční hodnoty (Rybí filé s pikantní omáčkou od Rox)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 644 kJ / 1 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 197,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,38 g |
Tuky | 40,21 g |
– nasycené | 22,94 g |
– nenasycené | 14,86 g |
–– mononenasycené | 11,11 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 18,66 g |
Cholesterol | 707 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,15 g |
Sacharidy | 94,50 g |
– cukry | 49,85 g |
––– laktóza | 24,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rybích filetů (ne Panganiuse!) | Treska filet | 1000 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
4 lžíce 4 lžíce ostrého či pikantního kečupu | Kečup ostrý | 60 ml |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |